Maak kennis met de Sonos Sub: de subwoofer van het bekende merk Sonos. Hiermee kun je het geluid van je tv nog beter en realistischer maken. De subwoofer voegt krachtige, lage tonen toe en zorgt er zo voor dat bepaalde geluiden nog beter klinken. Vooral wanneer je een thuisbioscoop wilt creëren is de Sonos Sub een onmisbaar onderdeel. Samen met een Sonos soundbar en twee speakers van Sonos kun je een home cinema creëren. Films en series kijken in je eigen woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn!

Verbind de subwoofer met andere Sonos speakers

Wanneer je regelmatig films en series op je tv kijkt zijn de producten van Sonos zeer geschikt voor het verbeteren van het geluid. Geluid is een enorm belangrijk onderdeel van een film: het kan de ervaring echt verbeteren. Het plaatsen en installeren van een Sonos surround systeem is dan ook een aanrader voor iedere filmliefhebber. Door de Sonos soundbar onder de tv te plaatsen, de Sonos Sub onder de bank en twee Sonos speakers achter de bank creëer je het ultieme geluid. De Sonos Sub is draadloos en kan daardoor gemakkelijk overal geplaatst worden. Heb je al een Sonos soundbar in huis? Je kunt de Sonos Sub gemakkelijk verbinden met de bestaande Sonos speakers.

Hier vind je de Sonos Sub met korting

Waar koop je de Sonos Sub? Deze slimme subwoofer is verkrijgbaar bij verschillende online winkels, zoals Bol.com, BCC, Expert, Coolblue en Mediamarkt. Wil je verzekerd zijn van een goede aanbieding? Houd dan online alle Sonos aanbiedingen in de gaten. Zo mis je geen enkele deal en kun je jouw nieuwe subwoofer met korting aanschaffen. Een Sonos geluidssysteem creëren wordt op deze manier nog aantrekkelijker!